Primul ministru al Ungariei, Viktor Orban, vorbește despre o “Elita oculta”, care controlează lumea!

Premierul Viktor Orban declară: “Noi trăim într-o închisoare și mulți încă totală nu realizează, pentru ca au creierele spalate de mass-media regimului. Toate fantasmele pe care cineva a crezut ca au fost spulberate – în urma textelor de istoriei complet distorsionate, false și modificate – iau forma și sub masca de miei care lucrează pentru o presupusă miraculoasa unificare europeana, monștri și multe fantome întunecat al trecutului se intorc pe linia de plutire amenintator pentru un fel de atac final asupra popoarelor. ”

Omul suveranitatii, omul care a îndrăznit să naționalizeze banca centrală și să interzică OMG distructive în țara lor, omul care a devenit un exemplu și un model pentru sute de milioane de europeni distrusi de uzură și de lovituri de stat masso-mafioase a puterilor oculte care domină Europa, a luat situația in mana 3880și a vorbit națiunii direct la TV.

Primul ministru Viktor Orban, făra teama , a început să vorbească despre Noua Ordine Mondială și ce trebuie să facă statele pentru a scăpa de acest cancer globalist, pus sa  distrugă nu numai națiunile și constituții, dar si familiile și deci oamenii. Orban a vorbit despre “datorii fictive și nestinse” create pentru a expropria proprietatea privată a milioane de cetățeni occidentali și de războaie numite ,,misiuni de pace”.the-real-new-world-order-bankers-taking-over-the-world.

Orban cu aceasta ocazie și-a chemat alaturi împreună întreaga națiune, toți ungurii de bunăvoință sunt chemați să contribuie în termeni practici și idei, în contrastul răului absolut, care vrea să distrugă și să înrobească națiunea, așa cum s-a întâmplat deja cu Grecia și într-o mare măsură cu Spania, Portugalia, Irlanda, Cipru și Italia.
Forță Orban! Bravo Ungaria ! Italia și italienii au acum un model de urmat.(Dar si romanii , as preciza ) Și nu există scuze și jumatati de măsuri pentru nimeni.

 

Lascia un commento